Get Adobe Flash player

Visie

Jos Heerink Tuinmeester: als kwaliteit van de buitenruimte centraal staat

Design, organisch, uniek, exclusiviteit in een vorm van ambachtelijk vakmanschap. Tuinontwerpen vormen zich vanuit het gevoel, en worden door middel van dit vakmanschap gerealiseerd. Tuinen van Jos Heerink zijn niet herkenbaar aan een bepaalde stijl, maar de kracht ligt in de tijdloze ontwerpen. Hij wil u laten loskomen van het traditioneel denken in gazon en perk. In al zijn projecten staan de gebruikers (mens en dier) centraal in de woonomgeving waarvan tevens de geschiedenis en architectuur van het huis meestal het uitgangspunt zijn voor de nieuwe plannen.

 

Kenmerkend voor zijn tuinen zijn de krachtige plantcombinaties, die ervoor zorgen dat uw tuin meer wordt dan een boegbeeld van het gangbare.

 

Elk ontwerp is een uitdaging, van inrichting van een vensterbank tot vorming van een landschap. Een combinatie van de diversiteit van natuur met de architectonische kracht van glas, steen of metaal. Kortom een tijdloos plan gedragen door de bewoners van nu en later. Creatieve oplossingen in combinatie met een flinke dosis vakkennis staan borg voor een planmatige aanpak tot in detail uitgewerkt.

 

De huidige samenleving kenmerkt zich door verandering en trends. Dit continue proces, die voortdurende beweging vraagt om keuzes. Als organisch vormgever streeft Jos Heerink steeds weer naar vernieuwing, en brengt de natuur in pure harmonie met de tijdloze vierde dimensie die sfeer heet.

 

Mijn ideeën zijn niet alleen mooi papier, maar ook realistisch en goed uitvoerbaar.

Liever dan mijn ontwerpen toe te lichten, laat ik de tuinen voor zich spreken.

Wie mij goed wil leren kennen, moet kennis maken met mijn tuinen. Mijn tuinen komen uit mijn ziel.